Prese balotat deșeuri

Presele de balotat deșeuri sunt atât cu legare orizontală, cât și cu legare verticală. Pot fi utilizate pentru o varietate largă de aplicații, cu materiale de proveniență și calitate diferită, fiind destinate, în special, compactării cartonului, hârtiei și plasticului, precum și a altor tipuri de deșeuri.

Presă de balotat resturi hârtie

Este o presă de balotat resturi de hârtie (precum marginile tăiate ale revistelor, a ștraifurilor) cu sistem de legare complet automatizat. Aceasta poate fi conectată și la sistemele de exhaustare și de asemenea, pot fi alimentate cu benzi transportoare.
Baloții rezultați în urma compactării cu acest tip de utilaj sunt foarte stabili. Greutatea baloților, de 350 până la 500 de kg, garantează o utilizare optimă a camioanelor de 23 de tone pentru transport.

 

 

Presa de brichetat praf hârtie

Deșeurile rezultate în urma tăierii hârtiei din tipografii conține mult praf, acesta este separat prin intermediul unor filtre și separatoare dedicate, ajungând apoi în presa de brichetat praf de hârtie, rezultând brichete compactate extrem de dens.

Utilaje

Sisteme de exhaustare
Prescontainere
Prese balotat deșeuri
Tocătoare
Benzi transportoare

Partenerii noştri

Contact

Str. Lungă, nr. 107, Biroul 6
    507055 - Cristian, Brasov, Romania
Tel/fax: +40-268-311.975
Mobil:    +40-751-100.883
E-mail: office@danubiatec.ro